Academy Meer rust in hoofd en lijf

Elke dag vrolijk opstaan. Het is zo simpel maar toch lukt het niet altijd. Waarom nemen wij genoegen met een 6 en waarom gaan we niet voor een 10?

Je gedachten en gevoel hebben daar een grote invloed op. Ik nodig je uit om meer te ontdekken hoe dat werkt bij jou. Wat voel je? Welke invloed heeft dat op jou en hoe krijg je meer rust.

Kijk en ontdek het met deze incheck- oefeningen.

Heel veel plezier in jouw ontdekkingsreis.

Vrolijke groet,

Mirjam

"Niemands leven is volkomen vrij van pijn en verdriet. Is het niet eerder een kwestie van dat we ermee leren leven dan proberen ze uit de weg te gaan?"

-Eckhart Tolle

In contact met je gevoel

Voelen doe je de hele dag door. Op basis van ons gevoel maken we keuzes. Ons gevoel wordt bepaald door een aantal factoren. Ontdek hoe dat voor jou werkt en wat er voor jou te voelen én te ontdekken is.

Welkom in de wondere wereld van voelen :-).

Veel plezier!

In je lijf

Met deze oefeningen ga je ervaren wat er in je leeft. Je wordt je bewust van jouw lijf en de sensaties die het je geeft. Én je leert om voelen bewust in te zetten voor het fijner, zachter of ruimer voelen in je lijf, op dat moment.

Het zijn allemaal luisteroefeningen. Zorg dat je tijd hebt en op een rustige plek zit, luister naar mijn stem en doe gelijk mee. Schrijf daarna op wat je hebt ervaren en wat het je geeft.

Klik op play en Enjoy!

Lief zijn voor jezelf

Zelfliefde

De term 'zelfliefde' komt veelvuldig langs op social media, in de bladen en we zeggen het ook nog al eens tegen elkaar. Maar hoe doe je dat eigenlijk? En wat hoort er wel bij en wat niet?

Ontdek wat zelfliefde voor jou is en waarin jij dat meer mag doen.

Veel plezier!

Opdracht module 4

Journalvragen voor verdieping

Als extra opdracht bij deze module heb ik journalvragen voor extra verdieping op de aangestipte thema's. Deze vragen kan je meerdere keren beantwoorden, ligt er aan welke voor jou past op dat moment.

Integreer de oefeningen die je fijn vond of die jou nu kunnen helpen meer in je dag om zo meer zelfliefde te ervaren in jouw leven.

Have fun!