Leer in 1 dag wat de impact is van bewust luisteren naar je eigen gevoel

Heb jij  een hoofd vol gedachten en spanning in je lijf? Verlang jij ook naar meer rust en ontspanning? Maar ren je maar door en voel je dat je meer in contact wilt komen met jezelf? Maar weet je niet hoe je dat kunt doen?

Op de Uit je hoofd en in je LIJF Dag laat ik je ervaren wat de impact is van bewust worden van je eigen gevoel. Want dat is de sleutel tot meer rust en kiezen vanuit jezelf.

We gaan deze dag in een kleine groep aan de slag met onderzoeken, oefeningen, delen en reflecteren. De oefeningen zijn laagdrempelig maar met impact.

Je gaat jouw eigen patronen ontdekken en de signalen die jouw lichaam jou geeft. Zo kan je in je dagelijks leven bewuster worden van jouw eigen gevoel.

  Een impressie

  Dit is wat het je oplevert:

  • Meer gevoel krijgen voor jezelf
  • Signalen leren herkennen
  • Bewust worden van jouw eigen gevoelens
  • Inzicht krijgen in jouw patronen, valkuilen en kracht
  • Met meer ontspanning door het dagelijks leven

  Dit is wat je krijgt:

  • Een dag voor jezelf
  • Met een kleine groep vrouwen
  • Werkboek om al je bevindingen op te schrijven
  • Oefeningen afgewisseld met reflectie
  • Delen en luisteren naar anderen
  • Lekkere lunch gemaakt van produkten uit de regio
  • BONUS: Gratis Ebook Uit je hoofd en in je LIJF

   Ik vond het een bijzonder mooie dag. Wat ik prettig vond om te ervaren in de oefeningen is dat het doorgaan van mij, letterlijk mijn schouders eronder zetten heel nobel kan zijn, maar ik mezelf er ook ongelooflijk mee in mijn vingers kan snijden. Eerder erkennen dat dit gebeurt, maakt ook dat ik eerder een keuze zou kunnen maken.
   Ik vond dat Mirjam het heel rustig en vol respect naar iedereen deed. Haar manier van uitleg en tijd was ook prettig. Wat voor mij gold was dat ze niet snel toegaf in de oefeningen. Ik moest het echt zelf gaan ervaren, terwijl ik misschien wel eerder wilde dat ze me uit de brand hielp, maar beter dat ik er zelf achter kwam. Dat geeft toch een dieper gevoel, die je langer bij blijft. Heel prettig vond ik dat.

   Babette

   Ik vond het een waardevolle dag. Ik voelde me op mijn gemak. Ik vond het een prettige opbouw en indeling. Het was gezellig, de sfeer was goed en open, er waren eye-openers, het was met momenten confronterend, emotioneel, oplossingsgericht.

   Mirjam heeft mij laten inzien dat ik meer mag vertrouwen op mijzelf en op mijn eigen kunnen. Dit geeft een gevoel van innerlijke veiligheid, rust en kracht waardoor ik meer kan ontspannen, mijn lijf beter kan voelen en minder in mijn hoofd zit.

   Erna

   Over Mirjam

   Mijn missie is om mensen meer in hun lijf te krijgen en minder in hun hoofd. Ik zie veel hardwerkende vrouwen om mij heen die maar doorgaan en vastlopen in hun eigen manier van omgaan met druk en hectiek. Hoe mooi zou het zijn als je in die manier, in jouw patroon, meer inzicht krijgt zodat je daar anders of bewuster mee om kan gaan.

   Als moeder van 2 prachtige kinderen en een eigen haptotherapieprakijk weet ik hoe hectisch een (werk/gezins)leven kan zijn. En weet ik ook hoe makkelijk het is om maar door te blijven gaan. Ik heb dit zelf ervaren en weet dit nu eerder te signaleren en om te zetten en meer te genieten.

   Daarom organiseer ik deze Uit je hoofd en in je LIJF dag. Een dag van bewust worden, inzicht krijgen en ook genieten van een dag helemaal voor jou!

   Ik heb er zin in!

   Mirjam

    

    

   mirjam_max015

    

   Praktische informatie

   De volgende datum is nog niet bekend

   Deelname kost €155 euro (incl. btw)
   inclusief persoonlijk werkboek, koffie, thee én lunch

   Tijd: 10.00 uur tot 16.00 uur

   Locatie: Farmflex, Ockhuizerweg 20c in Haarzuilens (vlakbij Utrecht)