AANBOD

Wil je minder in je hoofd en meer vanuit je eigen gevoel gaan leven? Kan het zo niet langer en wil je echt wat gaan veranderen? Bekijk dan mijn aanbod hieronder.

Je kunt kiezen uit een intensief op maat gemaakt programma voor echte verandering. Een dag voor jezelf met de Uit je hoofd én in je LIJF dag. Of begin alvast thuis met mijn gratis E-book Uit je hoofd én in je lijf.

Een dag voor jezelf

Kiezen voor jezelf,
even weg zijn van je dagelijkse leven.

UIT JE HOOFD EN IN JE LIJF DAG

Op de Uit je hoofd en in je LIJF Dag laat ik je ervaren wat de impact is van bewust worden van je eigen gevoel. Want dat is de sleutel tot meer rust en kiezen vanuit jezelf.

We gaan deze dag in een kleine groep aan de slag met onderzoeken, oefeningen, delen en reflecteren. De oefeningen zijn laagdrempelig maar met impact.

Je gaat jouw eigen patronen ontdekken en de signalen die jouw lichaam jou geeft. Zo kan je in je dagelijks leven bewuster worden van jouw eigen gevoel.

  PROGRAMMA KIEZEN VOOR JEZELF

  Wil je individueel met mij aan de slag? Dan bied ik je deze mogelijkheid met een intensief Kiezen voor jezelf Programma.

  Een traject op maat, afgestemd op jouw situatie. Zodat je met inzicht in je eigen patroon, signalen en belemmeringen met meer gevoel voor jezelf en met meer zelfvertrouwen door het dagelijks leven kunt.

  Voelen

  Je voelt meer dan je denkt. Op zoek naar jouw gevoel.
  Wat vertelt jouw lijf jou?

  Ebook Uit je hoofd in je lijf
  GRATIS

  Wil je meer vanuit je eigen gevoel kiezen en leven? En word je gek van al je gedachten in je hoofd?

  Download dan gratis mij Ebook Uit je hoofd in je lijf.

  Daarin lees je wat de nummer 1 valkuil is waarom het jou niet lukt om meer te leven vanuit je eigen gevoel. En hoe het wel kan.

   Met behulp van goede scherpe vragen van Mirjam en zeer toepasbare fysieke oefeningen heb ik ontdekt wat ik voel en hoe ik mijn gevoel beter voor mij moet laten spreken. Mirjam werkt echt met je samen.

   Haar kracht hierbij is haar oprechte betrokkenheid en haar waardevrije houding in het zoekproces. Heel mooi.

   Angelique Zelfstandig organisatieadviseur Organisatieleren en -ontwikkelen

   De open en doortastende manier waarop Mirjam met je aan de slag gaat is heel verfrissend. Ze zoekt samen met je naar de punten die centraal staan voor je herstel en kan die zaken ook met elkaar verbinden.

   Waardoor het niet alleen een pleister is op de wond, maar een duurzaam herstel.

   Esther moeder van 3 kinderen