Training Meer rust in hoofd en lijf

Elke dag vrolijk op staan. Het is zo simpel maar toch lukt het niet altijd. Waarom nemen wij genoegen met een 6 en waarom gaan we niet voor een 10?

Je gedachten en gevoel hebben daar een grote invloed op. Ik zeg expliciet niet je situatie, want in principe is die neutraal. We vinden zelf iets van de situatie en hebben er dan een bepaald gevoel bij.

Als je nu meer zicht krijgt op jouw gedachten. Op jouw belemmerende gedachten wel te verstaan. En als jij nu weet hoe je daar op reageert, en snapt waarom. Dan heb jij een keuze. Dan kan jij beslissen hoe je er op reageert. En kan je kiezen voor datgene wat goed is voor jou.

En zo kan je veel meer situaties aan, mensen aan, dagen aan, het weer aan en van alles wat er nog meer op je af kan komen.

Reageer jij in plaats vanuit dat je zelf handelt?
Wil je meer in contact komen met je lijf en meer leven vanuit rust in je hoofd?

Wil je hier een verandering in gaan maken? En wil jij hier een grote stap in gaan zetten?

Dat kan met de Training Meer rust in je hoofd en lijf.

In deze training ga jij werken aan jouw eigen doel maar dan wel ondersteunt door mij persoonlijk en door een groep lieve gelijkgestemden. Ieder met hun eigen wens.

De modules van de training bevatten wekelijkse checkin's met de groep, persoonlijke 1 op 1 calls met mij en masterclasses gericht op bewuster voelen, shiften van gedachten en de zorg voor jezelf met zelfliefde.

Zo kan je werken aan de relatie met jezelf. Met als resultaat een duidelijk plan om jouw doelen te behalen. En krijg je inzichten in hoe jouw denken en gevoel daarin kunnen helpen.

Wat is jouw droom?

Deze tijd van onzekerheid, aanpassingen en veranderingen kan zorgen voor een polonaise aan negatieve gedachten met als gevolg spanning in je lijf en onrust in je hoofd.

Niet wat jij wilt.

Jij hebt een droom. Jij wil het anders, lichter, makkelijker meer met flow door de dag. Meebewegen met wat er op je af komt. Zoals een boom. Stevig gegrond maar wel kunnen bewegen en meedansen met de wind.

Werken aan de relatie met jezelf

Door van alles om je heen en in je hoofd, kan je de focus verliezen op de relatie met jezelf. Jij kan waarschijnlijk wel een paar punten noemen wat je kan veranderen om weer meer in contact te komen met jezelf. En tijd te maken voor jezelf.

In deze training gaan we hier een stap in maken:

Je gaat:

 • snappen dat jij zelf veel meer invloed hebt op je gedachten en gevoel dan je denkt.
 • jezelf toestemming geven om meer voor jezelf en jouw wensen en belangen te gaan kiezen
 • meer aandacht geven aan jezelf
 • kiezen voor deze aandacht, door bij rot voelen juist meer stil te staan
 • leren hoe om te gaan met ongemak
 • bewuster worden van de signalen van je lijf
 • belemmerende gedachten om zetten naar goed voelende gedachten
 • tijd maken voor dromen, visualiseren en geloven voordat je het ziet

Zodat je vrolijker met meer rust, zin hebt in je dag!

"Dedicate time to your personal development so you become the person you need to be to create the success you want in your future"

-Tony Robbins

Weten wat je wilt en weten wie je moet zijn en wat je moet kunnen om uiteindelijk je doel te behalen is heel belangrijk. Daarmee haal je ook daadwerkelijk je doel. En eindigen jouw voornemens niet op de stapel 'jammer maar helaas (weer) niet gehaald'.

Deze training geeft je de juiste tools en mindset, inzichten, steun en begeleiding.

Ben je er klaar voor?

Wat krijg je?

 • Wekelijkse groep get together met:
  • Masterclasses (4)
  • Vragenuurtje
  • Check in moment
 • Opdrachten voor thuis
 • 4 Thema's / Modules:
  • Module 1: Jouw droom, doel bepalen
  • Module 2: Denken
  • Module 3: Voelen
  • Module 4: Zelfliefde/zorg
 • 1- op- 1 coach calls met mij (2x)

Ik ga deze training intuïtief te werk en speel met de opdrachten binnen de modules in op de behoeften en wensen van de groep.

Hoe werkt het?

De training is online. Via Zoom hebben we contact met elkaar, zowel met de groep als de persoonlijke coach calls.

Investering is 499 euro (vrijgesteld van btw).

Wil je mee doen? Stuur dan een mail naar hello@mirjampeek.nl. En meld je aan.

Heb je vragen? Stuur dan ook een mail met jouw telefoonnummer naar hello@mirjampeek.nl. Ik bel je dan om jouw vragen te beantwoorden.

Ervaringen eerdere programma's

Wat een week! Er komt behoorlijk wat (inzicht)los.

- Rosemary

Heel erg bedankt voor deze schrijfoefeningen die me zeker hebben geholpen om meer los te komen van mijn gedachten

- Birgit

Dat stappenplan, ik ga daar veel aan hebben! Dat inzicht dat er ruimte zit tussen denken en doen heeft mij ook geholpen en vooral hoe dat anders in te vullen, ipv te blijven dimdammen in mijn hoofd.

- Karin

Wat ontzettend fijn, de schrijfopdrachten in deze training. Ik doe ze steeds aan het einde van de avond, zodat ik met een "rustig hoofd' ga slapen na een dag werken. Het geeft me ook daadwerkelijk veel rust.

- Susanne

Het heeft mij veel inzichten gegeven over wat ik wil in de toekomst en wat ik op dit moment voel. Verder gaf het mij veel rust in mijn hoofd omdat ik alles vast kon pakken op papier, wat anders zou vervliegen.

- Merel

Heel blij met de training! Ik weet nu al dat ik 'm nog een keer ga doen.

- Loes

Mijn persoonlijke doel

Ik ben al jaren de relatie met mijzelf aan het verbeteren en versterken. Natuurlijk is dit in stroomversnelling geraakt door mijn studie Haptonomie en door het jarenlange werk in mijn praktijk. Maar tevens door alle trainingen die ik heb gevolgd op gebied van mindset, mijn relatie met eten en persoonlijk ontwikkeling.

Dit heb ik altijd gedaan met een coach aan mijn zij die prikkelt, aanzet en ondersteunt. Ook nu volg ik een training. Of eigenlijk ben ik op trainingskamp. En wel bij een olympische topsporter. Zij en haar team van experts leren mij een goede mindset, focus, en doelen te behalen om energiek en vooral vrolijk mijn dagen te beleven.

Want dat is mijn missie, voor mezelf en voor iedereen die ik hier mee kan inspireren.

"Ik heb zin om jou in deze wonderlijke tijd te inspireren om hier ook mee aan de gang te gaan. Om een goede mindset te creëren om meer te leven vanuit liefde in plaats van uit angst. Met compassie en in verbinding met jezelf."

-Mirjam Peek

Heerlijk toch om dat te onderzoeken en gewoon te gaan doen. Waarom wachten op een goed moment? Dit is het juiste moment!

Doe je mee?

Aanmelden kan door een mail te sturen naar hello@mirjampeek.nl.