Op een dag dacht ik, zo kan het niet langer.

Ik zat al een paar weken overspannen thuis met een kind van 8 maanden oud. Ik had in een opwelling mijn te drukke baan op gezegd. Ik kon naar mijn idee niet anders dan opzeggen. En ik had het gevoel of heel de wereld doorging en ik de enige was die stilstond. Ik voelde mij verdrietig en ellendig. Maar bovenal miste ik mijn kracht, mijn power. Ik miste MIJ.

Toen ben ik via via bij een haptotherapeut gekomen. Zij gaf mij bevestiging en erkenning van mijn gevoel. Dat was best pittig maar zij heeft mij laten inzien waar ik steeds maar weer tegenaan liep. Ik was zo onder de indruk wat er met aanraking en bewuster luisteren naar je eigen lijf duidelijk wordt, dat ik hier meer van wilde weten. Zo ben ik de studie Haptonomie gaan volgen. En ondanks dat het intensief was ben ik enorm blij dat ik dit anderen mag leren en begeleiden in hun zoektocht naar meer rust.

Mijn missie is om mensen meer in hun lijf te krijgen en minder in hun hoofd.

Ik zie veel hardwerkende vrouwen om mij heen die ook maar doorgaan en vastlopen in hun eigen manier van omgaan met druk en hectiek. Hoe mooi zou het zijn als je net als ik meer inzicht krijgt in jouw patroon zodat je daar anders of bewuster mee om kan gaan en meer vanuit je eigen gevoel kan leven.
 
Als moeder van 2 prachtige kinderen en een eigen haptotherapieprakijk weet ik hoe hectisch een (werk/gezins)leven kan zijn. En weet ik ook hoe makkelijk het is om maar door te blijven gaan. Ik heb dit zelf ervaren en weet dit nu eerder te signaleren en om te zetten en meer te genieten.
 
Wil jij ook een stap maken naar anders omgaan met jouw dagelijkse hectische leven? Dan kan ik je daarbij helpen. Want het is zonde om hier mee te blijven doorgaan en rondlopen. Ik help je graag verder.
 

Gratis E-book Uit je hoofd én in je lijf

Gratis ebook Uit je hoofd en in je lijf

Ontvang mijn gratis ‘Uit je hoofd – in je lijf’ ebook

jouw voornaam

jouw email

Je bent dan tevens als eerste op de hoogte van nieuwste artikelen, tips en inspiratie

Contact