NU ECHT KIEZEN VOOR JEZELF - DAG

Kiezen voor jezelf is niet altijd even makkelijk.

Je hebt het niet geleerd, je weet niet hoe het moet of je denkt dat je het niet kan.
Je ervaart wellicht dat je vast zit in een patroon en je kan er wat hulp bij gebruiken. Hulp voor echte verandering. Voor een eerste stap.

Want je wilt het heel graag anders. Meer vanuit flow, vanuit makkelijk. Gewoon met rust en plezier je dag door gaan. Toch?

Daarom organiseer ik de Nu echt kiezen voor jezelf - Dag.

Een hele mond vol om te leren en te ervaren hoe je bewuster kunt worden van je eigen gevoelens. Te ervaren wat het met je doet als je meer gevoel krijgt voor jezelf en wat er überhaupt allemaal te voelen is. Echt een dag om contact te maken met jezelf. En te voelen wat jij beleeft als je dat doet.

Dus kom uit je hoofd en ga mee op ontdekkingsreis!

  Kiezen voor jezelf

  Meer ruimte, meer gevoel voor jezelf

  Wat gaan we doen?

  Deze dag is de aanzet om met meer gevoel voor jezelf en met meer zelfvertrouwen door het dagelijks leven te kunnen gaan.

  Op deze dag zal je ervaren wat de impact is van bewust worden van je eigen gevoel. Dit is de sleutel tot meer rust en kiezen vanuit jezelf.

   

  Speciaal voor jou, om een eerste stap te zetten

   " Het traject Kiezen voor jezelf heeft mij geleerd mezelf te vertrouwen zodat ik anderen weer kan vertrouwen en mijzelf kan blijven."
   Peggy

   "Wat een eye-opener was het toen ik tijdens een “uit je hoofd in je lijf dag” ervaarde dat het juist belangrijk was om mijn gevoel wel toe te laten. En vandaar te kijken wat het met me doet en waarom. Mirjam liet zien dat ik zelf keuzes kan maken in hoe ik hiermee om ga. Deze dag was echt een keerpunt in het beter voor mijzelf zorgen door goed naar mijzelf te luisteren"
   Fija

    

   Voor wie is deze dag?

   Wil je meer leven vanuit je eigen gevoel? Minder in je hoofd zitten? Ben je klaar met maar doorgaan en maar door rennen? Weet je dat het anders moet, voordat je echt te ver gaat?

   En niet meer willen blijven voldoen aan verwachtingen van anderen. Wil je uit de haast en stress en kunnen kiezen voor gemak en flow?

   Wil je weten wat jij nu eigenlijk wilt? Waar jouw kracht zit? Wil je weer meer kunnen vertrouwen op jezelf?

   Is jouw antwoord op de meeste vragen ja? Lees dan nog even verder want dan is deze dag zeker wat voor jou.

    Voelen

    Je voelt meer dan je denkt. Op zoek naar jouw gevoel.
    Wat vertelt jouw lijf jou?

    Wat ga je leren?

    • bewuster worden van je lijf
    • inzichten krijgen in waar je tegen aanloopt op het moment dat je wilt kiezen voor jezelf.
    • voelen welke signalen jouw lijf je geeft
    • inzicht in jouw belemmerende gedachten en een shift in jouw mindset om te kunnen kiezen voor jezelf
    • hoe je weer meer verbinding krijgt met jezelf en met de mensen om je heen

     Onder begeleiding van Mirjam ben ik me weer bewust van mijn lichaam wat me zoveel vertelt. Mirjam doet dit op een deskundige en prettige manier waarbij zij snel tot de essentie komt.

     Elke

     Gelijk bij de eerste keer dat ik bij Mirjam kwam voelde ik me op mijn gemak, ze is doortastend, oprecht en heeft humor! Naast veel tranen, inzichten in mezelf heb ik ook veel gelachen met Mirjam!

     Monique

     Echt verandering en kiezen voor jezelf, het kan!

     Het begint natuurlijk met kleine stappen. En weten wat er daadwerkelijk in je leeft. Weten wat je echt heel graag wilt in het leven. De positieve werking van voelen speelt hierbij een belangrijke rol. Wanneer je stil staat bij wat je voelt, komt datgene naar de oppervlakte wat werkelijk in je leeft. Zo wordt voelbaar wanneer je blokkeert en jezelf terughoudt. Of je juist teveel investeert.

     Echt verandering, het kan!

     Je gaat daarmee herkennen en erkennen wat nodig is, voor jou, om de situatie of problemen beter te kunnen hanteren. Zo komt er meer balans tussen het voelen en het denken. Het gaat dan niet over ‘kunnen’ of ‘presteren’ maar het gaat over wat er op dat moment gebeurt.

     Zo kan je weer gaan kiezen vanuit je eigen gevoel. En echt wat gaan veranderen!

      Hoe ziet de dag er uit?

      Deze dag staat in het teken van jou en wat jij voelt en denkt. Eerst gaan we volledig in op bewustworden, in het nu zijn en voelen wat er is. Want dat gaat vaak niet in je drukke leven. Hoe doe je dat? Stilstaan en in het moment zijn.

      Daarna gaan we dieper in op wat jou tegenhoudt om meer voor jezelf te gaan kiezen en om deze om te zetten. Dit doen we op een speelse en creatieve wijze. Aangepast voor jou. Zodat jij daar zelf in kunt ervaren hoe je het doet en je eigen inzichten kunt krijgen. Dat werkt het beste want geïnspireerd worden is één ding maar daadwerkelijk doen, is een andere. Dus als je zelf ervaart hoe jij het doet, geeft je inzicht om te kiezen.

      Oftewel Zen, Learn en Play.

      En we gaan ook nog naar buiten, de natuur in en ik zorg voor een drinken en versnapering.

      Hoe ziet deze dag er uit?

      • Inchecken bij jezelf - momenten
      • Mindset doorbraak
      • Ervaren wat en hoe jij doet door oefeningen met impact
      • begeleiding van mij
      • inclusief heerlijke versnapering (goed voor jezelf zorgen!)
      • Werkboekje
      • Telefonisch evaluatiegesprek na deze dag

      Ennn nog een leuke Bonus:

      Om alvast meer in contact te komen met je eigen gevoel en alvast een zen-momentje te hebben, ontvang je als bonus bij deze Nu echt kiezen voor jezelf -dag,

      2 'inchecken bij mijzelf'- video's. 

      Jouw investering:

      Jouw investering voor de Nu echt kiezen voor jezelf - dag is 97 euro pp.

      Je kan je aanmelden door een mail te sturen naar hello@mirjampeek.nl. Dan neem ik contact met je op om een dag in te plannen.

      Locatie

      Deze dag vindt plaats in Vleuten (bij Utrecht). De locatie is makkelijk te bereikbaar met OV en je kunt parkeren voor de deur.

       Tot slot

       Sta eens stil bij waar je nu tegenaan loopt in je leven. Hoe belangrijk is het voor jou om daarmee aan de slag te gaan? Wat kost het je dat je hiermee worstelt? Wat mis je?

       Ik gun het jou dat je met meer gevoel voor jezelf in het dagelijks leven kan staan.
       En meer te gaan kiezen vanuit jezelf om die dingen te gaan doen die belangrijk voor je zijn. En je weer meer kan genieten.

       Gun jij jezelf dat ook? Dan is deze Nu echt kiezen voor jezelf - dag een mooie eerste stap en een waardevolle investering voor je!

       Stuur een mail naar hello@mirjampeek.nl om je aan te melden.