REGISTER YOUR SPOT NOW

Enter your details below to get instant access to [enter lead magnet name here]

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close

met Mirjam


met Mirjam


Ervaringen Haptonomie en Haptotherapie.

Accelerated

Al jaren werd ik door een vriendin gewezen op de effecten van de haptonomie. Ik vond het maar vaag en dacht dat ik het wel zelf kon. Maar toen de onrust maar door mijn lijf bleef gaan, heb ik het toch geprobeerd. Mirjam is een hele vrolijke, betrokken vrouw die me heel veel geleerd heeft, zonder dat het als leren voelde. Gewoon door te ervaren en te observeren, ontdekte ik hoe het echt met me ging en hoe ik mezelf kan helpen om rustiger te worden en niet van alles weg te stoppen. 

Ze is kundig, open en vol vertrouwen. Dankjewel, Mirjam, voor alle inzichten die je me kado hebt gedaan. Daar ga ik nog heel veel jaren iets aan hebben.

JeskeAccelerated

 Mirjam heeft, naast veel kennis, een warme en accepterende houding. 

Een aanrader dus!

JannaAccelerated

Mirjam is een hele fijne haptonoom/therapeut. Ze heeft met haar gerichte vragen, aandacht en haptonomie een prima combinatie van technieken om je vooruit te helpen en de relatie tussen hoofd en hart te verbeteren.

Dank je wel.

AnnemiekeAccelerated

Ik heb hele fijne coachingsgesprekken gehad met Mirjam. In een fijne/relaxte setting weet ze je de spiegel voor te houden en dieper bij jezelf te rade te gaan. 

Heel waardevol!

Sonja Accelerated

In mijn pad met persoonlijke ontwikkelingen, liep ik tegen bepaalde vaste patronen en denkbeelden over mezelf aan. Altijd gericht op de ander en geen grip op transformatie op bepaalde gebieden. Mirjam heeft mij door hele kleine oefeningen en erg goed luisteren ondersteund om te leren voelen en luisteren naar mijn lichaam en intuïtie. Vol humor en begrip heb ik mijzelf mogen omarmen en denk nog regelmatig aan de stappen die ik met haar heb mogen zetten. Ik koos voor Mirjam omdat ik haar van 40 jaar geleden ken. 

SusanAccelerated

Waardevolle coaching en fijne communicatie

HannahAccelerated

Ik was klaar met mijn studie en totaal uitgeput. Voordat ik bij Mirjam terecht kwam heb ik al meerdere therapie soorten gehad, wat helaas niet geholpen heeft. En toen kwam ik de site van Mirjam tegen, de manier waarop zij dingen verwoordt, sprak me zo erg aan. Het was spannend om je zo open te stellen tegen iemand die je helemaal niet kent, maar door Mirjam voelde ik mij meteen welkom.

Het fijne bij Mirjam is dat je gewoon mag zijn wie je bent en alles mag voelen wat er op dat moment is. Ik kon bij haar mijn gevoelens uiten zonder dat zij een oordeel had. We gingen dan op ontdekking wat ik dan precies voelde en waar dit vandaan kwam. Soms blokkeerde ik gewoon, maar Mirjam gaf aan dat dit niet erg was. Want er gebeurde dan wel wat.

Ze heeft mijn vertrouwen gewonnen waardoor ik me durfde openstellen. Door Mirjam heb ik ontdekt dat er zoveel te voelen valt.

Dankjewel Mirjam!  

MerelAccelerated

Ik liep al een tijdje met enorm veel onrust in mijn hoofd en in mijn lijf. Een vervelend opgejaagd gevoel. Ook had ik last van schuldgevoelens voor van alles en iedereen en het gevoel altijd alles goed te willen doen waardoor ik niet meer luisterde naar wat ik zelf nou eigenlijk voel en wil. 

En zo kwam ik bij Mirjam terecht. Wat een fijne lieve vrouw en wat heeft ze mij mooie inzichten gegeven tijdens onze fijne gesprekken. Ook de oefeningen die ze je meegeeft zijn dingen waar ik dagelijks iets aan heb.

Ik heb geleerd te kiezen voor mezelf, grenzen aan te geven, los te laten, te voelen en te luisteren naar mijn lijf en daardoor meer rust te krijgen in mijn hoofd en lichaam. 

Ik ben Mirjam erg dankbaar hiervoor! Ik zou zelf nooit zo ver zijn gekomen, daarom kan ik het programma Kiezen voor jezelf echt aanraden. Ik voel me veel meer in balans en daar word ik (en mijn gezin) nog iedere dag blij van. 

Claire
Accelerated

Het liep al een tijdje niet zo lekker in mijn relatie, ik ervaarde gespannenheid in mijn lichaam en hoofd. Ik wist niet meer goed hoe ik bij mijzelf kon komen en blijven. Het voelde niet meer goed, wat is van mij en wat van de ander. Ik sloot me ook steeds meer af om zo niet gekwetst te worden. 

Mirjam heeft me op een hele fijne, vrolijke en liefdevolle manier laten voelen hoe ik in mijn lijf tot mezelf kan komen en ook te voelen wat ik doe in contact met anderen. Met het programma Kiezen voor jezelf heb ik geleerd mijn grenzen aan te geven en hoe ik vanuit meer in contact met mijzelf ook de verbinding kan maken met de ander. 

Vanuit aandachtig luisteren heeft Mirjam mij op een hele fijne manier vertrouwd laten worden met haar aanrakingen. En mij zo het voelen laten ervaren dat grote waardevolle inzichten bracht. Ik weet nu beter de signalen in mijn lijf te herkennen en daar aandacht aan te geven. Dit geeft mij meer rust en helderheid.

BirgitAccelerated

Ik heb Mirjam benaderd toen ik een noodgedwongen sabbatical nam. Een fijne maar ook spannende tijd, en ik weet van mezelf dat mijn hoofd dan de neiging heeft tot doordraven. Eerder had ik goede ervaringen met haptonomie om bij mijn gevoel te blijven. Daarom koos ik voor coaching op haptonomische basis.

Dat heeft goed uitgepakt. De gesprekken met Mirjam hebben me geholpen om vanuit mijn gevoel en vanuit vertrouwen stappen te zetten. Ik heb richting van mijn werk iets verlegd. De nieuw koers voelt als een tweede huid. Super!

Mirjam en ik hebben zowel persoonlijke als werkdingen besproken. Steeds moest ik eerst even ratelen. Maar dan terug naar gevoel. Precies wat ik nodig had!

LottieAccelerated

Ik heb gekozen voor haptotherapie, omdat ik aan de slag wilde met én mijn hoofd én mijn lijf. Na een verdrietige en pittige periode in mijn leven waardoor ik in een “overlevingsstand” kwam, kon ik mijn lichaam niet meer goed ontspannen. Dat uitte zich in chronische rugklachten en een constant gevoel van spanning in mijn bovenbenen en een vol hoofd. Daar wilde ik vanaf.

Al direct voelde ik mij op mijn gemak bij Mirjam, door haar open en spontane houding. Ze luistert, vraagt door en praat zonder oordeel en dat was precies wat ik nodig had. Ik heb geleerd hoe mijn lichaam hoort te voelen bij volledige ontspanning, maar ook wanneer spierspanning wel nodig is. De ongecontroleerde spanning in mijn benen ben ik volledig kwijt en ook mijn rug gaat veel beter. Ik voel weer ruimte en rust in mijn hoofd en kracht in mijn lijf. Daar ben ik super blij mee!!

Bedankt Mirjam voor je luisterend oor, je rust, je begrip en dat je mij hebt geleerd om uit mijn hoofd te komen en in mijn kracht te staan.

TessaAccelerated

Het gaat goed met mij en ik leer elke dag bij. Ik heb mijn grenzen veel beter leren kennen en kan ze beter bewaken. Het idee dat mensen mij aardig blijven vinden ook als ik nee zeg, dat bevalt mij goed. Het heeft mij veel gebracht jouw behandelingen en het inzien dat voelen niet eng is en grenzen aangeven nodig is. Jij bent top, geen zweverige gedoe maar voelend. Je bent rustig en meedenkend en een warme begripvolle vrouw. Gewoon een mooi mens. 

JolandaAccelerated

Ik wilde minder denken en meer voelen en daarom koos ik ervoor om samen met Mirjam mijn pad te bewandelen. Het pad waarbij ik leerde om minder te denken en meer te voelen. Mirjam is een liefdevolle, warme vrouw die haar werk met passie uitvoert. We hebben fijne gesprekken gehad en ik heb altijd het gevoel gehad dat Mirjam oprecht naar mij luisterde. Het aanraken was voor mij in het begin erg wennen. Mirjam zorgde er dan voor dat ik me op mijn gemak voelde waardoor ik meer vertrouwen kreeg en dan voelde ik al een beetje haar hand op mijn rug. Dit deden we eigenlijk elke sessie, praten en voelen. Ik voelde na elke sessie dat ik volledig in mijn lijf zat en minder in mijn hoofd. Ik voel nu veel meer, ik luister hier ook beter naar en ik zit veel minder in mijn hoofd. Dit geeft een hoop rust. Ook al zie ik Mirjam niet meer, ik weet dat ik altijd terug mag komen of een vraag kan stellen via de mail.

KarinAccelerated

Met de komst van onze zoon heb ik voor mijn gevoel niet meer alles zelf in de hand. Hij bepaalt mijn dagindeling en mijn slaapuren. Omdat ik een enorme controlfreak en perfectionist ben, resulteerde dit in enorm veel stress, slapeloosheid en paniekaanvallen. Ik kon hierdoor niet optimaal genieten van mijn zoon. Ik had nul ervaring met haptotherapie en zag er als een berg tegenop om naar iemand toe te gaan en te praten over mijzelf. Mirjam gaf mij vanaf het eerste moment een fijn en vertrouwd gevoel. Ik voelde mij gelijk op mijn gemak en durfde gelijk al mijn issues op tafel te gooien en open te staan. Mirjam is enorm doortastend, en kan je nieuwe inzichten geven door de juiste vragen te stellen. Ondanks de soms moeilijke gesprekken voelde het niet ‘zwaar’. Vooral de gesprekken met Mirjam hebben mij enorm geholpen om weer dichter bij mezelf te komen en mij minder druk te maken om dingen. Als ik mij nu even niet goed voel, denk ik terug aan de gesprekken en de haptotherapie. Dit helpt mij nog steeds enorm. Ik zou Mirjam bij iedereen aanraden!

KimAccelerated

En dan zit je ineens thuis van je werk en weet je eigenlijk niet eens zo goed waardoor… Want het ging toch goed met je? Waardoor dan ineens klachten? Dat moet je werk zijn! Je begint een zoektocht, naar je werksituatie, je leefomgeving, je opvoeding en dus uiteindelijk jezelf! Zo werd me haptotherapie geadviseerd. Ik had al eens om me heen gekeken, websites bezocht en kwam steeds op Mirjam haar site uit. De kleuren, Mirjam haar foto maar vooral de teksten spraken me aan. Toen een bekende van me haar ook nog eens adviseerden dacht ik daar moet ik voor gaan. Gelijk bij de eerste keer dat ik bij Mirjam kwam voelde ik me op mijn gemak, ze is doortastend, oprecht en heeft humor! Naast veel tranen, inzichten in mezelf heb ik ook veel gelachen met Mirjam! Ik kom graag terug voor een “onderhoudsdosering” om te blijven staan waar ik nu sta o.a. door de hulp van Mirjam!

MoniqueAccelerated

Vanuit mijn hoog sensitiviteit heb ik in de loop van de jaren “geleerd” om mijn gevoel zoveel mogelijk weg te beredeneren. Gevoelens, zowel positief als negatief, komen immers extra hard bij je binnen. En dan is het laatste wat je wil dat negatieve gevoelens zo lang blijven hangen. Wat een eye-opener was het toen ik tijdens een “uit je hoofd in je lijf dag” ervaarde dat het juist belangrijk was om dit gevoel wel toe te laten. En vandaar uit te kijken wat het met me doet en waarom. Mirjam liet zien dat ik zelf keuzes kan maken in hoe ik hiermee om ga. Na deze dag, die echt een keerpunt was in het beter voor mijzelf zorgen door goed naar mijzelf te luisteren, ben ik een coaching traject ingegaan bij Mirjam. Stukje bij beetje werd ik steeds sterker in het beleven van mijn gevoel en het omgaan met spannende momenten. En deze ontwikkeling blijft zich doorzetten, ook na afronding van het haptonomie/coachingstraject. Dank je wel Mirjam!

FijaAccelerated

Ik ben haptotherapie gaan volgen omdat ik soms zoveel in mijn hoofd zat dat ik bijna vergat dat er nog een lijf onder zit.
Onder begeleiding van Mirjam ben ik me weer bewust van mijn lichaam wat me zoveel vertelt. Mirjam doet dit op een deskundige en prettige manier waarbij zij snel tot de essentie komt. Ook door het aanbieden van verschillende ‘soorten’ van behandelen (met materialen), kan ik nu nog beter voelen wat mijn lichaam mijn hart en hoofd vertelt. Bedankt Mirjam!

ElkeAccelerated

Toen ik bij Mirjam kwam was ik totaal uitgeput en door deze vermoeidheid was ik het contact met mezelf helemaal kwijt. Doorrennen was wat ik deed terwijl ik het eigenlijk zo hard nodig had om stil te staan. Door lichaamsgerichte oefeningen, het stellen van de juiste vragen en door de fijne, doortastende maar ook warme benadering van Mirjam kwam ik weer tot mezelf. De sessies bij Mirjam hebben me veel opgeleverd. Het belangrijkste voor mij is dat ik weer durf te voelen hoe het met me gaat en aan de hand daarvan de juiste keuzes kan maken. Mirjam is een hele fijne therapeute, het traject bij haar was voor mij zeer waardevol. Daarvoor veel dank Mirjam!

MerelAccelerated

Ik werd naar Mirjam doorverwezen door de fysiotherapeut die mijn chronische lage rugklachten in verband bracht met spanningen. Mirjam heeft me geholpen me bewust te worden van wat er gebeurt in mijn lichaam. Een eyeopener was dat ik beter contact kan maken met mijn gevoel als ik minder mijn best doe. Het loslaten van de druk die ik mezelf opleg leidt tot ontspanning. Alleen al het gevoel dat er iemand is die mijn gevecht met de pijn begrijpt heeft me enorm geholpen. Ik voelde me bij Mirjam meteen op mijn gemak en ze heeft me met eenvoudige oefeningen op het goede spoor gezet.

MoniqueAccelerated

Door mij dolend in een bos te voelen, zonder de weg eruit te weten of te zien, kwam ik bij Mirjam terecht. Mijn psychologe wees mij op haptonomie, omdat het leek alsof ik mijn gevoel niet meenam in mijn beslissingen en alles rationeel deed. Een jaar vol nare ervaringen bracht mij in dat bos. Een angstige ervaring om geen uitweg te zien voor een normaliter altijd enthousiaste en vrolijke meid als ikzelf. Ik merkte inderdaad dat ik gevoelens niet onder woorden bracht en altijd sprak in de je-vorm als het over mezelf ging. Zoals ik zelf zei: ik voelde niet.

De eerste sessie bij Mirjam was meteen een eye-opener. Zij wist mij gelijk voor te spiegelen dat ik wel degelijk praat over gevoelens en juist makkelijk wist te omschrijven waar ik een bepaalde situatie in mijn lijf voelde (bijvoorbeeld spanning in mijn buik). Ook met de aanrakingen (voor mij was tot dan toe haptonomie een onbekend gebied) voelde ik al snel waar ik zat in mijn lichaam, en onze gesprekken brachten inzicht in waarom ik dan op zo’n moment precies daar zat, wat het met mij deed en wat ik er mee kon doen.

Keer op keer kwam ik bij Mirjam binnen met mijn energie hoog in mijn keel al druk pratend. En keer op keer kwam er rust en inzicht en eindigde ik met mijn energie op de voor mij prettige plek onderin mijn buik. Zelfs mijn stemgeluid was dan vertraagd en lager dan bij binnenkomst.

Ik heb geleerd dat er geen ultiem pad of oplossing is, ook geen ultieme dip of depressie. Je houdt altijd minder mooie momenten naast de mooie momenten. Geen nut om hier naar op zoek te gaan of er juist tegen te vechten. In rust zit ook een deel onrust. Acceptatie. Balans. Jezelf leren kennen en begrijpen hoe je naar anderen kijkt. Weten waar je gevoel zich bevindt en dat meenemen in je overwegingen. Ontspanning vinden in jezelf.

Ik bevind mij soms nog wel in hetzelfde bos, alleen nooit meer zonder het stroompje te zien die mij uiteindelijk de weg uit het bos wijst.

Merel

Accelerated

Door de nasleep van mijn zware depressie bekeek ik mijn gevoel vanuit een helicopter en sprak erover in een je-vorm. Zo kon het mij niet raken. Het werd een soort bescherming voor mijzelf maar het maakte mij ook koud en ik kon ook niet meer geven.
Ik was het kwijt hoe dit vanzelfsprekend in mijn lijf te werk ging, om emoties te geven en te ontvangen. De ijzeren plaat die ik had gecreëerd is nu van glas geworden, op weg naar een zeefraster.
Mijn houding ‘kom maar op’, ‘laat het maar gebeuren’ en ‘ik zie wel hoe ik er op reageer’, die is veranderd naar minder impulsief en ik probeer onverwachte situaties meer bedachtzamer te bekijken voor ik handel.

Het programma Kiezen voor jezelf heeft mij geleerd mezelf te vertrouwen zodat ik anderen weer kan vertrouwen en mijzelf kan blijven.

PeggyAccelerated

Even geleden gaf ze me op een lente ochtend iets in handen, een moeder uit de klas van mijn zoon.
Het was een klein licht roze kaartje; “Haptonomie & Coaching Mirjam peek” stond erop.
Ze had het goed aangevoeld, dit kleine kaartje bleek een heel waardevol cadeau……
Nog diezelfde dag bekeek ik de site en voelde ik dat dit het was.
Angstig, met een emmer vol verdriet en genoeg vertrouwen in de handen en het hart van die ander stapte ik op een ochtend de praktijk van Mirjam binnen.
Warmte, begrip en grip, nieuwe deuren die oude deuren vervangen, kundige en professionele handen, nabijheid en wanneer nodig gepaste afstand, maar bovenal empathie en woorden die mij lezen en leren over mijn lijf en leven.

Wat mijn lijf voelt wist mijn hoofd nog niet, maar mijn hart al wel.
Ik leer leven door meer ruimte te geven aan mijn hart en kom hierdoor, samen, hand in hand, bij mijn echte ik.
Dat kleine licht roze kaartje op die ene lente ochtend bleek een heel waardevol cadeau…..het bracht me de weg naar mezelf.
Dank Mirjam en dank aan de moeder uit de klas van mijn zoon!

SanneAccelerated

Ik was overwerkt. Was alleen nog bezig om alles in mijn leven draaiende te
houden, door alleen praktisch redenerend zaken te benaderen en uit te
voeren. Ik stond niet in mijn kracht en was alleen aan het overleven in mijn
drukke en volle leven van een groot gezin, sociale contacten en een
veeleisende baan.

Nu gaat het veel beter. Ik heb meer rust gevonden in mijn lijf en in mijn hoofd. Heb
geleerd om deze ook met elkaar te verbinden. Juist op momenten dat het weer
druk wordt, probeer ik nu meer te luisteren naar mijn lijf. In plaats van
weer alleen op basis van argumenten vanuit mijn hoofd verder te gaan.
Met haptotherapie heb ik door middel van oefeningen ervaren dat mijn lijf ook meedoet.
Hierdoor krijg je allerlei inzichten, waar je in het gewone leven niet zo
snel bij stilstaat maar wel heel waardevol zijn. Zo heb ik inzicht gekregen
in situaties waarin ik voorheen krampachtig controle probeerde te houden. Ik
merk nu dat je ook controle kunt houden door mee te bewegen. Door dit ook
echt te voelen, ga je hier ook in geloven.

Ik merk, ook om mij heen, dat we allemaal een erg druk leven leiden. Gezin,
werk, sociale contacten. We zoeken naar geluk, willen van alles ervaren en
moeten vooral zoveel. Haptotherapie heeft mij geholpen om vanuit mijn hoofd
(het moeten) meer te luisteren naar mijn lijf (het voelen). Dit gun ik
anderen ook.

De open en doortastende manier waarop Mirjam met je aan de slag gaat is heel
verfrissend. Ze zoekt samen met je naar de punten die centraal staan voor je
herstel en kan die zaken ook met elkaar verbinden. Waardoor het niet alleen
een pleister is voor de wond, maar een duurzaam herstel.

Esther

Accelerated

Het kan gebeuren dat je na een moeilijke periode je rugzak plotseling te vol hebt zitten. Een lange moeilijke periode en een opeenstapeling van indrukwekkende gebeurtenissen. Je komt dan ook wel tot de conclusie dat je een lange periode sterk bent geweest. Misschien wel te sterk. Je hebt het niet direct in de gaten, maar per dag komt er steeds een beetje meer druk bij.

Je vergeet of je bent je er niet van bewust hoe je naar je eigen gevoel moet luisteren. Hierbij hielp Mirjam me op een uitstekende wijze. Ze hielp mij na een periode van depressie en met burn-outklachten weer om mezelf weer op de rit te krijgen. Deze behandelingen vond ik fascinerend. Ik kreeg ook meer gevoel in mijn zintuigen. Na behandeling kon ik bijvoorbeeld beter ruiken en proeven. Zo speciaal.

Maar ik heb echt geleerd om weg te gaan van stressvolle situaties en te blijven. De behandeling haptonomie & coaching liep tezamen naast een GGZ-traject. En die combinatie voelde voor mij als een ‘warm bad’.

Ad

Accelerated

Haptonomie was voor mij lastig om te snappen, wat is dat nou? En hoe kan het me helpen bij mijn vraag waarom ik soms zo reageer als ik reageer. Soms blokkeer en me terugtrek in bepaalde situaties bij bepaalde mensen. Na mijn sessies met Mirjam is het me een stuk duidelijker geworden wat haptonomie is en hoe het je kan helpen. En heb ik op een mooie onderzoekende manier antwoord gevonden op mijn vragen. Met behulp van goede scherpe vragen van Mirjam en zeer toepasbare fysieke oefeningen heb ik ontdekt hoe ik daar mee om moet gaan. Wat ik voel en hoe ik mijn gevoel beter voor mij moet laten spreken. Mirjam werkt echt met je samen. Dat gezamenlijke zoekproces werkt voor mij heel goed. Haar kracht hierbij is haar oprechte betrokkenheid en haar waardevrije houding in het zoekproces. Heel mooi. Dank.

AngeliqueAccelerated

Ik merkte dat ik het spannend vond om met anderen om te gaan. Bang dat ik niet goed genoeg was. Doordat ik mijzelf zo inhield, kreeg ik ook lichamelijke klachten. Met haptonomie hoopte ik dat ik er achter kon komen waar mijn angst vandaan kwam. Want ik geloof echt dat er een link is tussen mentaal en lichamelijk. Tijdens de haptonomiesessies met Mirjam werd ik mij steeds bewuster van mijn gevoel. In het begin wist ik bijna niks te zeggen als Mirjam vragen stelden over mijn gevoelens. Ik wist gewoon niet wat ik voelde. Nu kan ik het herkennen meer onder woorden brengen.  Ik weet dat ik mijn angsten kan voelen. En hoe ik daar mee om kan gaan. En dat geeft mij rust, zelfvertrouwen en ontspanning. Mirjam heeft mij met haar rust en doorvragen geholpen om verder te gaan en te onderzoeken waar het bij mij over gaat. Zonder oordelen, gewoon onderzoeken. En dat was heel fijn.

NellieAccelerated

Ik kan mezelf behoorlijk gek maken met mijn eigen gedachten. Die ga ik dan analyseren of ik ga iets anders doen om er maar niet aan te denken. Verder is mijn leven behoorlijk druk met werken en alleen twee kinderen opvoeden. Ik merk dat ik mijzelf eigenlijk continu voorbij loop. Ik wilde niet naar een psycholoog want praten kan ik zelf erg goed en dat wilde ik juist niet. Ik wilde meer gaan voelen. Door de sessies met Mirjam heb ik meer inzicht gekregen in mijn eigen patroon. En hoe spannend het eigenlijk is om te voelen, en dat ik dan iets anders ga doen om maar niet te hoeven voelen. Nu ik daar meer zicht in heb, kan ik dus ook gaan veranderen. In plaats er van weglopen.

MiekeAccelerated

Ik vond het een hele fijne ervaring. Dank je wel Mirjam.

EliseGratis Ebook

Meer weten over haptonomie? Ontdek hoe jij ook meer vanuit je hoofd in je lijf kunt komen.


ebook uit je hoofd in je lijf

Lekker bezig. En nuttige oefeningen, zit nu in de trein en kon het gewoon doen, al is het maar even. 

- Sanneke

Wat heb je een prachtig e-book gemaakt, Mirjam! Echt heel mooi, complimenten! 

Miriam van Kreij, Mirremaan

Heel leerzaam en goed toepasbaar in de praktijk! 

- Esther

Meer weten over haptonomie?

Uit je hoofd en in je lijf? Meer rust en leven vanuit je gevoel?

Copyright © Mirjam Peek. All Rights Reserved.