REGISTER YOUR SPOT NOW

Enter your details below to get instant access to [enter lead magnet name here]

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close

Over Mirjam


Op een dag dacht ik, zo kan het niet langer.


Ik zat al een paar weken overspannen thuis met een kind van 8 maanden oud. Ik had in een opwelling mijn te drukke baan op gezegd. Ik kon naar mijn idee niet anders dan opzeggen. En ik had het gevoel of heel de wereld doorging en ik de enige was die stilstond. Ik voelde mij verdrietig en ellendig. Maar bovenal miste ik mijn kracht, mijn power. Ik miste MIJ.


Toen ben ik via via bij een haptotherapeut gekomen. Zij gaf mij bevestiging en erkenning van mijn gevoel. Dat was best pittig maar zij heeft mij laten inzien waar ik steeds maar weer tegenaan liep. Ik was zo onder de indruk wat er met aanraking en bewuster luisteren naar je eigen lijf duidelijk wordt, dat ik hier meer van wilde weten. Zo ben ik de studie Haptonomie gaan volgen. En ondanks dat het intensief was ben ik enorm blij dat ik dit andere vrouwen mag leren en begeleiden in hun zoektocht naar meer rust.

Mijn missie is om vrouwen meer in hun lijf te krijgen en minder in hun hoofd.


Ik zie veel hardwerkende vrouwen om mij heen die ook maar doorgaan en vastlopen in hun eigen manier van omgaan met druk en hectiek. Hoe mooi zou het zijn als je net als ik meer inzicht krijgt in jouw patroon zodat je daar anders of bewuster mee om kan gaan en meer vanuit je eigen gevoel kan leven.

 

Als moeder van 2 prachtige kinderen en een eigen haptotherapieprakijk weet ik hoe hectisch een (werk/gezins)leven kan zijn. En weet ik ook hoe makkelijk het is om maar door te blijven gaan. Ik heb dit zelf ervaren en weet dit nu eerder te signaleren en om te zetten en meer te genieten.

 

Wil jij ook een stap maken naar anders omgaan met jouw dagelijkse hectische leven? Dan kan ik je daarbij helpen. Want het is zonde om hier mee te blijven doorgaan en rondlopen. Ik help je graag verder.

Gratis ebook

Meer weten over haptonomie? Ontdek hoe jij ook meer vanuit je hoofd in je lijf kunt komen.


Lekker bezig. En nuttige oefeningen, zit nu in de trein en kon het gewoon doen, al is het maar even. 

- Sanneke

Wat heb je een prachtig e-book gemaakt, Mirjam! Echt heel mooi, complimenten! 

Miriam van Kreij, Mirremaan

Heel leerzaam en goed toepasbaar in de praktijk! 

- Esther

Ervaringen

"Ik ben haptotherapie gaan volgen omdat ik soms zoveel in mijn hoofd zat dat ik bijna vergat dat er nog een lijf onder zit.

Onder begeleiding van Mirjam ben ik me weer bewust van mijn lichaam wat me zoveel vertelt. Mirjam doet dit op een deskundige en prettige manier waarbij zij snel tot de essentie komt. Ook door het aanbieden van verschillende ‘soorten’ van behandelen (met materialen), kan ik nu nog beter voelen wat mijn lichaam mijn hart en hoofd vertelt. Bedankt Mirjam!"

Elke

Ik werd naar Mirjam doorverwezen door de fysiotherapeut die mijn chronische lage rugklachten in verband bracht met spanningen. Mirjam heeft me geholpen me bewust te worden van wat er gebeurt in mijn lichaam. Een eyeopener was dat ik beter contact kan maken met mijn gevoel als ik minder mijn best doe. Het loslaten van de druk die ik mezelf opleg leidt tot ontspanning. Alleen al het gevoel dat er iemand is die mijn gevecht met de pijn begrijpt heeft me enorm geholpen. Ik voelde me bij Mirjam meteen op mijn gemak en ze heeft me met eenvoudige oefeningen op het goede spoor gezet.

Monique


Kennis maken met haptonomie?

Uit je hoofd en in je lijf? Meer rust en leven vanuit je gevoel?

 CAT 2023

Ik val als CAT therapeut onder Wkkgz-klachtrecht (Wet  Kwaliteit, Klachten en Geschillen in de Zorg) en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT).
GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie.  

Copyright © Mirjam Peek. All Rights Reserved.