Werkwijze

Intake en kennismaken
Bij de eerste sessie maken we kennis met elkaar en bespreken we jouw hulpvraag. Tevens laat ik je al ervaren met haptotherapie door aanraken. Daarna vertel ik je over het Kiezen voor jezelf Programma en wat je ermee kan bereiken.

Persoonlijk en op maat
Nadat jij een keuze hebt gemaakt in welke vorm je verder wilt gaan, bespreken we de aanpak voor jouw traject. Allereerst starten we met oordeelloos onderzoeken. Naar wat jij voelt van jezelf, wat je met voelen kunt doen. En wat voor invloed de omgeving en de interactie met anderen op jou heeft.  Na de onderzoeksfase bespreken we samen welke onderwerpen prioriteit hebben om zo dieper in te gaan op jouw hulpvraag. Daar gaan we mee aan de slag in de trainingsfase. Dit doen we door middel van gesprekken, aanraken op de behandelbank en ervaringsoefeningen.

Duur en Frequentie
De duur van de sessies zijn ca. 1 uur.
In het begin is de frequentie van de sessies 1 keer per week of 1 keer per 2 weken. Later passen we dit aan naar gelang jouw behoefte en mogelijkheden.

Vergoeding
Let op: Ik bied haptotherapie aan als onafhankelijke. En daarmee word ik niet vergoed door verzekeraars.

Hier kies ik bewust voor omdat:

  • ik samen met jou, een op maatgemaakte therapie/begeleiding kan bieden. Zonder inmenging van derden;
  • ik zo werk met mensen die er voor gaan en echt verandering willen in hun leven, omdat zij dat zelf willen.

Mijn diensten zijn een samenvoeging van haptotherapie, coaching en mindset. Maar het aanraken en daarmee de beleving van jouw lijf, signalen en patronen zijn de basis van het traject en mijn aanpak.

Afspraak verzetten

Wil je een gemaakte afspraak verschuiven, dan kan je dat 48 uur van te voren telefonisch door geven. Voor een niet nagekomen afspraak worden de totale kosten in rekening gebracht.