Werkwijze


Intake
Bij de eerste afspraak hebben we een intake-gesprek. In dit gesprek maken we samen duidelijk wat de hulpvraag is. Ik leg uit wat mijn manier van werken is en we doen ook een aanraakoefening op de behandeltafel om je alvast kennis te laten maken met haptotherapie.

Vervolg
In de eerste drie sessies gaan we onderzoeken wat jij voelt van jezelf, wat je met voelen kunt doen. En wat voor invloed de omgeving en de interactie met anderen op jou heeft. Dit doen we door middel van gesprekken, aanraken op de behandelbank en ervaringsoefeningen. Na 3 behandelingen bespreken we samen welke onderwerpen prioriteit hebben om zo dieper in te gaan op jouw hulpvraag.

Duur en Frequentie
De duur van de behandeling is ca. 1 uur.
In het begin is de frequentie van de sessies 1 keer per week of 1 keer per 2 weken.

Tarief
Het tarief voor haptotherapie is 70,- euro (incl. BTW) per sessie.

Ik bied haptotherapie aan als onafhankelijke.

Reden hiervoor is:

  • Samen met jou bied ik een op maatgemaakte therapie/begeleiding. Zonder inmenging van derden;
  • Zorgverzekeraars bepalen meer en meer wat er in de therapie dient te gebeuren. Met hun eigen motieven en niet altijd ten behoeve van jou;
  • ik zo werk met mensen die er voor gaan en echt verandering willen in hun leven, omdat zij dat zelf willen.

Je kan natuurlijk altijd bij jouw verzekeraar checken of jij wel een vergoeding krijgt voor haptotherapie bij een onafhankelijke.

Afspraak verzetten

Wil je een gemaakte afspraak verschuiven, dan kan je dat 48 uur van te voren telefonisch door geven. Voor een niet nagekomen afspraak worden de totale kosten in rekening gebracht.