Het is zo’n beetje het meest gezegde zinnetje van al mijn coach call gesprekken. “Ik wilde niet naar een psycholoog, kletsen kan ik wel. Ik wil juist meer voelen. Ik wil uit mijn hoofd.”

Ik werk veel samen met psychologen. Mijn klanten kunnen daar hun gedachten ontrafelen, inzicht krijgen in hun patronen en nieuwe manieren leren om daar mee om te gaan. Bij mij leren ze bewust te worden van hun gevoel. Te ontdekken wat ze voelen in veiligheid. Ze mogen voelen wat ze voelen, welke emoties zij ervaren.

Het mag er allemaal zijn. De kleine sensaties die het lichaam fluistert. De emoties die er achter zitten. De ontlading als het gevoeld wordt. Eindelijk kan het gevoeld worden, kan het geheeld worden. Kan en mag het zachter worden en misschien zelfs minder.

Dus met of zonder psycholoog is haptonomie een mooie manier om de relatie met je hoofd en je gevoel weer in balans te brengen. Praten kunnen we inderdaad wel. Heel makkelijk zelfs, we zijn mondiger en mondiger geworden. We weten het allemaal heel goed. Maar voelen is soms ondergeschoven. Niet erkend en niet gezien. En nu, in je volwassen leven, vormen die onderdrukte en genegeerde gevoelens een belemmering.

Bij mij mogen ze er zijn.

Wil jij ook meer voelen? Meer verbinding hebben met jezelf? Minder in je hoofd zitten en meer gaan leven vanuit jouw eigen gevoel? Weer rust en lol hebben in je dag?

Dan bied ik je twee eerste stappen aan:

  1. Een gratis coach call. Maak daarvoor een afspraak in mijn agenda.
    Jij kan jouw verhaal kwijt. We kijken samen naar jouw situatie en bespreken wat jij nodig hebt. Hier kan je in mijn agenda kijken welk moment het beste voor je uitkomt.
  2. Een kennismakingssessie in mijn praktijk. Je kan live kennismaken met mij en al iets ervaren van haptonomie. Stuur mij hiervoor een mail naar hello@mirjampeek.nl met als onderwerp ‘kennismakingssessie’, dan neem ik contact met je op om een moment in te plannen.

Fijn dag nog,

​Liefs,

Mirjam
P.S. Als jij niet lekker in je vel zit. Als je baalt van hoe jij je voelt. Als je continue over je eigen grenzen heen gaat. Als je met lood in je schoenen opstaat omdat er weer van alles van je wordt verwacht.
Als jij je beseft dat je het moeilijk hebt en er alleen niet uitkomt.

Voel je dan vrij om een gratis coach call bij mij in te plannen. We bespreken wat jij nodig hebt en jij kan jouw vragen stellen. Kijk hier voor meer informatie en in mijn agenda voor een goed moment voor jou om dit te doen. Blijf er niet mee rondlopen. Het kan anders.

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet gepubliceerd.