Vooruit bewegen. Zin hebben in de dag. Uitreiken naar wat en wie er op je af komt of bij je is. Verbinding maken naar de ander en vanuit liefde en compassie met jezelf.

Het is fijn als het gebeurt en kan. Je lekker voelen in je lijf en in je hoofd en in het contact.

Maar soms loopt het niet zo. Soms wil je niet uitreiken. Niet verbinden. Je wilt je terugtrekken. Ontlopen, vermijden, bij jezelf blijven.

Soms is dat juist fijn en nodig. Terugkomen bij jezelf, balans vinden, opladen. Dan is het nodig en effectief voor die verbinding die daar weer uit volgt.

Maar wat als ‘soms’ meer ‘gewoon’ wordt. Wanneer de terug trek beweging een automatische reactie is op alles en iedereen buiten jou?
Wanneer verbinding maken niet zo makkelijk is? Met als gevolg ook uit verbinding zijn met jezelf.

Het uit verbinding zijn is niet fijn. Dat kan met kleine stapje snel worden opgelost:
1. tijd nemen voor jezelf, buiten in de natuur, verbinding maken met de natuur, kijken wat je ziet, ervaren wat je voelt, loskomen uit het moeten.
2. Reflecteren op hoe je nu voelt met journallen. Je gedachten opschrijven. Welke raakt je, zijn ze waar? Waar raakt het je? Waar komt dit door of vandaan. Dit geeft al inzicht.
Praat er over, deel je zorgen en gevoel.

Als het uit verbinding zijn iets dieper zit of meer aandacht nodig heeft, is misschien mijn gratis coach call iets voor jou.

In de coach call kan je je verhaal kwijt. Dat is al fijn en ik kan je adviseren in wat een mooie stap kan zijn voor jou. Kijk hier in mijn agenda om een goed moment voor jou uit te kiezen.

Spreek je daar.

Fijne dag!

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet gepubliceerd.