Wel of geen filter? Wat zal ik doen? Vroeg ik mij af met het posten van deze foto.

Ik ben mijn kop aan het opruimen van gedachten en overtuigingen die mij niet meer helpen. Het lukt mij om de belemmerende gedachten te shiften naar positieve gedachten. Althans degene die ik nu opmerk.

Daar horen ook de gedachten bij over hoe ik er uit zie. Haha, daar zijn heel veel gedachten over😜. Een voor een kijk ik ze aan en kies ik om ze niet meer te geloven. Ik groei, ik durf meer, ik doe en ga! Super!

En dan komen vandaag de gedachten: is het niet teveel? Kan ik het wel aan? Ik voel de angst. Bang om overspoeld te raken. Als ik dat al niet ben🤔.

Dusss vanmiddag een gestolen uurtje op de bank, muziekje aan en wat schrijven. Over deze gedachten. En guess what: ik voel de angst maar ben het niet. Ik weet waar die vandaan komt. Het is een oud besje!! Ik ken haar goed😀. Ze beschermt mij maar houdt mij ook klein en in het verleden. Bij de persoon die ik was. Niet bij de persoon die ik nu ben of wil zijn.

Ik stel mijzelf de vraag:

Stel dat ik geen spanning zou voelen wat dan?

Dan voel ik ook de kriebels in mijn buik, de zin en de potentie!

Zo kan het ook. Die voel ik nu dus ook waarbij voorheen alleen de angst overheersde.

Dit smaakt naar meer. Zo zonder filter leven. Zonder de filter van angsten.

Ps En dus ook een foto zonder filter!

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet gepubliceerd.