Het jaar is bijna voorbij. Het duurt nog een paar weken en dan is daar alweer de maand januari. Ik vind januari altijd zo’n opstart-nieuwjaarborrels-donkere-lege-maar ook nieuwe kansen- start van het jaar- maand. Herken je het? Je hebt weer volop mogelijkheden want het is een nieuw jaar. En je hebt (op een paar nieuwjaarborrels na) minder verplichtingen dan in december, dus dan is er ook weer ruimte om dingen anders te gaan doen toch? Of toch niet?

De maand januari gaan we letterlijk meer naar binnen, ons huis in. En hoe mooi is het om die tijd ook te gebruiken om bij jezelf naar binnen te gaan. En te ontdekken wat jouw verlangens zijn, wat je dromen en je behoeften zijn. Wat je graag anders zou zien.
En wat er al in je is waar je meer aandacht aan wilt geven.

Jezelf een maand de tijd gunnen om met zachtheid datgene aandacht te geven wat verstopt is geraakt in de afgelopen jaren van zorgen en er zijn voor anderen. Jezelf een maand gunnen om er te zijn voor jezelf. Want dat kan en mag. Ook tussen de bedrijven door.

En daarom organiseer ik in januari de:

Kiezen voor jezelf Challenge


Start het jaar goed met meer aandacht voor jezelf

De maand januari is een mooi moment op het nieuwe jaar te starten met kiezen voor jezelf. Voor meer rust, meer genieten, meer momenten voor jou. Juist tussen alle momenten door. Want ja, het leven gaat gewoon door en er moet ook nog steeds van alles gedaan worden.

Dat snap ik. Dat heb ik ook.

Maarrr, toch kan je, ook dan, tussen alle bedrijven door meer zorgen voor jezelf. En hoe, daar ga ik je in meenemen deze maand.

Zodat jij na deze maand:
– Bewuster bent van wat jij wilt en voelt
– Meer kan kiezen voor jezelf, binnen de drukte van de dag
– Meer ruimte en rust kan ervaren
– Weet hoe je meer voor jezelf kunt, mag en gaat zorgen!

Ik zorg dat het relaxt blijft. Dat jij de ruimte krijgt om mee te doen en dat je iets kan gaan veranderen. Je kunt dus zelf je eigen tempo bepalen. Want zo hoort het ook.

Ben je er aan toe om op een andere manier met jezelf om te gaan?
Minder afwijzend, meer liefdevoller, minder in je hoofd en meer in je lijf. Heb je daar zin in?
Doe dan mee met de challenge. Het wordt een leuke maand met lieve andere vrouwen die net als jij ook op zoek zijn naar meer rust en ruimte.

Ben je benieuwd? En wil je dit samen met mij aangaan? Klik dan hier voor meer informatie over de Kiezen voor jezelf Challenge en daar kan jij je ook aanmelden.

Ik heb er heel veel zin in. En ik kijk er naar uit om al mijn ervaringen en successen met je te delen.

Kijk hier voor alle informatie over de challenge en om je aan te melden.

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet gepubliceerd.